predstavljamo novost!

Personalizirani avdio posnetek

Zavedamo se, da smo vsi nemalokrat v časovni stiski. Zavedamo se tudi, da marsikomu predstavlja (pre)velik izziv priti na dogovorjeno mesto ob dogovorjenem času iz najrazličnejših razlogov. Prav tako nam ni tuje in razumemo, da ste se mnogi ob nastalih »novih, izrednih in drugačnih« položajih in okoliščinah znašli v stiskah in strahovih.

Zato vam z lahkoto stopamo naproti in vam nudimo personalizirane zvočne posnetke, ki jih boste za dosego svojih ciljev lahko poslušali kar v udobju svojega najljubšega kotička. Takrat, ko vam bo to najbolj ustrezalo.

Kaj pravzaprav je posnetek? Gre za približno 30-minutni zvočni posnetek s transformativno vsebino, ki ga izberete ter naročite glede na svoje potrebe. Popelje vas v globoko sproščeno stanje, kjer vam s pomočjo sugestij pomaga »(re)programirati« možgane po vaših željah in potrebah. Ustvarjeno in krojeno popolnoma po vaših merah!

 

Kako ga uporabljamo? Posnetek je individualiziran in namenjen samo vam. Najmanj 21 zaporednih dni boste toliko sebični, da si boste vzeli dnevno le 30 minut časa zase in poslušali posnetek. Glede na vaše želje in potrebe bo prilagojen tudi delu dneva glede na vaš dnevni ritual. Posnetek poslušate zjutraj, čez dan ali pa v postelji pred spanjem. Popeljal vas bo v svet sugestij, v svet pozorno in skrbno izbrane vsebine, ki bo z lahkoto prevzela vaše misli in vaš um. Tako si zagotovite učinek več desetletnega dela na sebi ali neskončnih obiskov različnih (psiho)terapij.

 

Kaj vse je lahko tema posnetka? Ni nemogočih, nezaželenih ali prepovedanih tem. Najlažje bo, če ste iskreni in sporočite, kaj je tisto, kar vas bremeni in kaj si želite doseči. Brez skrbi – z vašo pomočjo pridobimo vse potrebne informacije za vrhunski posnetek, ki vam bo neverjetno služil.

Nekaj primerov za mlade: depresija, samopoškodovanje, nezadovoljstvo, težave s samopodobo, težave s samozavestjo, bolečine in druge fizične težave, koncentracija, izpiti, testi, vožnja, strahovi, nespečnost, spomin itd.

Nekaj primerov za odrasle: depresija, bolečine, akutna zdravstvena stanja, odprava ali vzpodbuda kakršnihkoli psihičnih in fizičnih sprememb, strahovi, fobije, odvisnosti (kajenje, TV, računalnik, telefon, sladkarije, seks, laži itd.), samozavest, nesigurnost, nespečnost, želja po uspehu, rast las in nohtov, hujšanje, izbira zdrave hrane, boljši odnosi, nastopanje, sram, slaba vest, krivda, nesigurnost, biti boljši partner, najti partnerja, odprava ljubosumja itd.

Hočem posnetek. Kako naprej?

  1. Pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca, lahko pa tudi pošljete elektronski naslov na info@tjasaravnikar.si ali pokličete na telefonsko številko +38631809300 in nas obvestite, da hočete posnetek.
  2. Po telefonu vam postavimo nekaj vprašanj. Sledijo navodila, kakšno vsebino nam pošljete po (naslednji) elektronski pošti. Napisali boste svoje želje in potrebe.
  3. Po prejetem elektronskem sporočilu sledi morda še kakšen odgovor ali klic z naše strani v primeru podvprašanj (zaradi učinkovitosti in točnosti podatkov).
  4. Po poravnanem predračunu pa v roku 1 tedna prejmete SVOJ približno 30-minutni PERSONALIZIRANI POSNETEK na svoj elektronski naslov, ki ga boste poslušali 21 dni, po želji pa tudi dlje.

 

Zakaj mi, zakaj k nam? Verjemite, nihče se ne naredi sam.

Smo del sistema, del učenja, zrcaljenja, ponotranjenja. Hoteli ali ne, v nas so odtisnjene podobe vseh, ki smo jih kadarkoli »intenzivneje« srečali in doživeli. Če pomislite, boste verjetno našteli kar nekaj takšnih ljudi.

 

Razlika med nekoč in danes, med otrokom in odraslim, med znanjem in neznanjem je, da je bila nekoč ta pomembna izbira neodvisna od vaše volje, zdaj pa so vse niti v vaši glavi in posledično v vaših rokah.

 

Zato modro izbirajte ljudi, s katerimi se srečujete in katere pozorneje poslušate in spremljate. Pa naj bodo to partnerji, družbe, delo, učitelji, mentorji, strokovnjaki ali kdorkoli drug. Ker jih lahko. To je vaša odgovornost.

Če vam obisk strokovnjaka predstavlja tabu, prestiž ali nekaj, kar potrebujejo le nekateri, imejte v mislih, da se nihče ne naredi sam.

Preboje in napredke lahko dosegamo vsak dan, vendar tiste najpomembnejše, ki nas določajo in naredijo dosežete izključno na podlagi svoje odločitve. Pridružite se.

Dobrodošli!